The fine print

Acest site este un blog personal, subiectiv, părtinitor, incorect și trebuie tratat ca un pamflet. Punctele de vedere exprimate aici sunt strict personale şi nu reprezintă părerea angajatorului meu, neimplicându-l pe acesta în niciun fel. De asemenea, persoanele sau personajele menționate pe acest blog sunt sau pot fi fictive, iar orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare.

Conţinutul acestui blog este protejat de către legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Lipsa menţiunii privind unele texte legale sau dispoziţii nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Toate drepturile rezervate. Preluarea oricărui material scris publicat pe acest blog, în scop comercial sau necomercial, se va face doar cu acordul meu explicit.

Toate fotografiile publicate pe acest blog care-mi aparțin (identificabile prin watermark-ul www.RaSeBo.ro) sunt protejate de licența Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs. Sunteți liberi să preluați, afișați și distribuiți fotografiile în scop necomercial atât timp cât menționați sursa și nu le modificați în niciun fel (asta înseamnă inclusiv rama și watermark-ul cu adresa blogului). Dacă doriți să folosiți aceste fotografii în scop comercial, este necesar acordul meu explicit, pe care-l puteți obține destul de ușor folosind adresa de e-mail afișată în secțiunea de contact.

Permit un limbaj foarte relaxat. Poţi rătăci fără nicio problemă un cuvânt sau o expresie vulgară în comentariile tale, dar numai pentru a sublinia/evidenţia un anumit lucru (ex: maşina aia e urâtă ca pula).

Orice insultă, cuvânt sau expresie vulgară adresată mie sau vizitatorilor acestui blog se va pedepsi cu una sau mai multe dintre: delink, modificarea numelui şi a conţinutului comentariului, ştergerea/marcarea ca spam a comentariului, adăugarea IP-ului/nickname-ului respectivului vizitator în lista de ban.

Orice comentariu introdus cu o adresă de e-mail falsă, adresă web şi/sau sau un keyword scris în câmpul destinat numelui (adică orice altceva în afară de nickname), este considerat spam şi se şterge.

Orice comentariu care are ca singur scop promovarea unei pagini web, fără legătură cu subiectul discutat, va fi marcat ca spam. Dacă totuşi consider că respectivul comentariu este util, mă voi mulţumi doar cu delink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.