Despre

Mă numesc Răzvan, m-am născut în ’86 în Iaşi, unde am crescut câţiva ani alături de bunici, până când a fost vremea să merg la grădiniţă, şcoală primară, gimnaziu şi liceu în Botoşani. Am terminat o facultate în București și momentan sunt angajat în același oraș, aitist corporatrist.

Sunt supraponderal, ochelarist, bărbos și cam de prin facultate, așa, sunt tuns scurt. Ochii-s verzi sau albaștri, depinde de cum bate lumina. Ascult rockăieli, grohăeli și drujbăieli, jazz cât mai puțin experimental, bluz și muzică clasică în șlapi.

Iniţial, blogul se chema “Jurnal Întrerupt”, ăsta fiind numele jurnalului pe care l-am ţinut în timpul gimnaziului şi al liceului, nişte coli A4 pe care scriam doar cu stiloul, ascunse de privirile părinţilor, într-un dosar, în spatele unui dulap. Era întrerupt la fel ca şi gândurile mele, ca şi societatea în care trăiam, ca şi micile războaie pe care le purtam cu cei din jurul meu. Era întrerupt pentru că niciodată nu scriam în el două zile la rând, și pentru că era haosul din viaţa mea.

Între timp, mi-am luat aparat foto, m-am apucat de pozat, iar “jurnalul întrerupt” s-a transformat în “Snapshooting through life”, o înşiruire de poze fără cap şi coadă, înşiruire întreruptă de bucăţi de timp și text.

Cam atât. Mai multe detalii, plictisitoare sau nu, găsiţi aruncând un ochi prin arhivă.

18 thoughts on “Despre

 1. rasebo

  Acuma o să mă înjure cititorii pentru că scriu codat. :))

  rasebo@rasebodsk:~$ cat /etc/issue
  Debian GNU/Linux 5.0 \n \l

  rasebo@rasebodsk:~$ su -c”init 0″
  Password:

  :D

  Reply
 2. A.Faith

  :))

  e bine că ai voinţă să-ţi setezi singur un Debian. la ce lene mă fu… ră pe mine de la activităţile de zi cu zi şi Mandriva mi se pare greu de întreţinut.

  de lene ce-mi e să-l pun la punct, de vreo 3 zile bootez în Windows :D

  Reply
 3. deA

  Argh, sunt inconjurata de linux-isti!!! :))Si, pe cand un windows 7 review, ca am auzit ca i-a impresionat pe fanataticii linux :-?

  Reply
 4. Bogdan Epureanu

  Vezi ca nu mai scrie pe nicaieri de “jurnal intrerupt” asa ca e oarecum neactualizat textul. :P

  Reply
 5. bogy

  Ahhh in spatele dulapului il tineai!
  Pe-al meu l-au gasit parintii – unul dintre ei, cel(a) cu curiozitatea. L-a citit, drept care l-am aruncat fiindca nu fusese facut ca sa fie citit de altii. Adios jurnal!!
  Recent, mi-a mai gasit unul…. l-am primit impachetat, impreuna cu niste partituri. Pai nici mie nu-mi vine sa-l citesc, parca invadez viatza altcuiva, mai tanar(a) oricum decat mine. Grrrr…….!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.