Apropo de libertatea informației…

Cred că mă îndrep cu pași repezi către acea stare de blazare specifică adulților trecuți prin destule chestii încât să considere că nimic nu îi mai poate surprinde (nu că aș fi mai mult decât un mucos sau că a fi un astfel de adult scuză tipul ăsta de atitudine), pentru că din ce în ce mai greu reușesc să găsesc lucruri care să mă bage în priză.

Cu toate astea, din când în când – iar asta mă bucură nespus – dau peste ceva care ori este atât de mult împotriva prințipiilor mele încât simt nevoia să mă răzvrătesc din toată firea, ori peste ceva care vibrează atât de tare în același ritm cu mine, încât simt nevoia să îi ridic un piedestal sau, cel puțin, să îl împărtășesc cu toți cei din jurul meu.

În cazul de față este vorba despre a doua situație, mai exact despre un interviu cu un individ care gândește cam ca mine când vine vorba de importanța libertății informației în evoluția culturală și științifică a rasei umane (despre care am vorbit în postarea precedentă). Fără alte detalii, recomand cu căldură să dați click pe link-ul de mai sus și să uitați la prima parte a emisiunii (aprox 25 de minute).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.