We can has birdy!

Dacă întreabă cineva, am găsit-o. Pe bune, a găsit-o don’șoara prietenă astăzi dimineață, rătăcind prin balconul nostru. I-a făcut repede rost de o colivie, mâncare, și… we can has birdy. :)

E dintr-ăsta din câte-mi dau seama.

3 thoughts on “We can has birdy!

 1. Pingback: polimedia.us/fain

  1. rasebo Post author

   Ești superficial. Alternativa era să las în libertate o pasăre neadaptată pentru a trăi în mediul de aici, implicit să o condamn la moarte. Nu ai cum să mă faci să mă simt vinovat, nu eu am fost cel care a cumpărat animalul din magazin.

   App, nu am să-mi fac în vecii vecilor cont pe site-ul tău pentru a putea comenta. Comentariul ăsta ar fi fost postat la tine pe blog dacă nu eram limitat de chestia asta.

   Reply
 2. MadWorld

  Deci … Cum sa spun eu in cuvintele mele(voi incepe prin doi-puncte) Doi punctii : Colivia este o forma de ai purta de grija unu-i animal care nu poate exista mai mult de 24 de ore in libertate.Motive? Soareci,pisici,catei … oameni !ANIMALUL asta micutz,mititel,pitic si cu cioculetz :X (ca este un animal el in sinea lui … de animal ce e!) Nu gandeste destul si nu sufera pe nici un BLOG despre “libertatea exprimarii libere” ori “sentimentalism-ul fundamental al omenirii in situatia actuala controversat,ori inutil!” Este un biet ANIMALutz care evident sufera si el la scara marimi sale (suferinta exista si pt o familie de furnici atunci cand tu NU ai oferit prioritate pe trecerea de pieton/ii)Deci…Scara suferintelor,ca sa par absurd de abstract se rezuma la E=mc2.Suntem rai,stim sa criticam,stim sa “lovim” sa provocam suferinta altora si sa expunem puncte de vedere ca acesta pe care-l fac eu gratuit acum … Suntem rai pt ca asa simtim,suntem frustrati pentru ca nu stim sa fim altfel,ne place sa fim abstracti deoarece simplitatea ne plictiseste,deoarece,finda pentru ca ne consideram prea destepti,desi NU suntem spre dezamagirea mea,a voastra nu prea FINDCA sunteti prea mandri in inteligenta voastra rotunda fara colt.”Armonia vietii reprezinta respectul de sine,pe care noi toti l-am pierdut de mult,ori nu l-am avut niciodata” (EU)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.