Cum să te lansezi în industria suportului IT pentru utilizatori casnici?

Cum zidurile sunt pline deja de anunţurile concurenţei, nu putem spune ca este vorba de o nişă nedescoperită de altcineva în afară de noi, aşa că singura modalitate de a pătrunde pe piaţa mentenanţei IT pentru utilizatori casnici este, aşa cum chiar  maeştrii marketingului ne-au învăţat, nu prin prin rezolvarea unei probleme deja existente, ci prin fabricarea unei probleme pe care clientul nu ştia că o are. Desigur, singura soluţie la această nouă problemă este oferită de o singură firmă, anume a noastră.

Oare câţi dintre voi ştiau că procesorul poate răci, mai ales pe o vreme atât de vitregă precum aceasta? Cu ventilatorul ăla care huruie încontinuu deasupra sa, nici nu e de pirare că Pentiumu 4, Celeronu, Cor Doi Duo şi I de la Ion acuză migrene. Odată cu venirea iernii, poate este timpul să investiţi în termoizolarea procesorului, mai ales dacă doriţi să scăpaţi de zgomotul ăla îngrozitor ce vine de sub birou şi de factura imensă la electricitate. Doar la firma 2boi-în-aiti, super-ofertă de uichend, cinj’ la sută reducere. Apelaţi cu ÎNCREDERE!

Hai, că am risipit destui neuroni pentru cele de mai sus. Băieţi, dacă tot vă ţineţi de termoizolaţii, io zic că cel mai bine ar fi sa vă izolati bine de tot spaţiul ăla gol de dintre urechi. Nu de alta, da’ vă poate trage curentul şi noi, ăştia mai seci, rămânem fără nepreţuiţii generatori de perle care esteţi voi.

Cel mai inspirat din toată povestea asta a fost cel care a profitat de spaţiul alb şi a spamat cu ştampila pentru zugrăveli & co. Acolo chiar s-ar putea să fie nevoie de niscaiva termoizolaţii. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.