Sofisticăţuri gastronomice de ‘otobază

Din seriile “ne pricepem la di tăti dar ştim decât nimic” şi “cultura culinară a hamburgherului”, avem următoarea “conversaţiune” purtată de trei icsuleşti, “conversaţiune” care, mă simt nevoit a preciza, nu purta în replici nicio urmă de sarcasm:

Nr.1: Păi vinul îl ţin în frigider şi-l folosesc în mâncare. Şi e vin bun, nu orice poşircă.
Nr.2: Aaaa, păi îţi baţi joc de el.
Nr.3: Se duce tot alcoolul, de ce l-ai folosi în mâncare?
Nr.2: Exact, de ce să strici bunătate de vin, doar există spray-uri cu gust de vin dacă vrei neapărat.

Ah, stimabililor, de-ar durea… de-ar durea…

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.