La tigaie de fontă, după reţeta asta (cu completarea că nu am folosit decât caise şi că, în lipsa amaretto-ului, am turnat ceva whiskey în compoziţie).
Liber la băluţe. :)
La tigaie de fontă, după reţeta asta (cu completarea că nu am folosit decât caise şi că, în lipsa amaretto-ului, am turnat ceva whiskey în compoziţie).
Liber la băluţe. :)
Felicitari! Am incercat sa fac si eu ceva de genul asta. A iesit cel mai mare dezastru din istoria gastronomica a umanitatii :lol:
Mersi! Încă nu am gustat-o, aşteptăm ceva oaspeţi înainte de a o tăia, dar nu cred că are ce să fie rău. Ţie de ce nu ţi-a ieşit?
M-ai nenorocit pentru toata ziua,am sa stau cu gandul doar la placinta asta! :D
Hehe, plăcerea-i de partea mea. >:)
Maine imi fac si io.
Să-mi spui cum a ieşit! Neapărat!
N-a iesit inca,sunt ca o vaduva neagra,am zile de foc cand ploua.Pana in weekend, insa promit sa aduc si poza.
Pingback: Plăcinta de coacăze | rasebo.ro
CE BINE ARATĂ!!! (îmi curg balele)