Gândul renunţă la print, la obraz, la conţinut

Dădusem zilele trecute peste ştirea cum că ziarul Gândul renunţă la ediţia de print pentru a se axa numai şi numai pe online. Ştiindu-i băieţi serioşi şi curios fiind să văd cu ce se prezintă stimabilii pe acest online al nostru, intru pe site-ul lor şi…

Cu un site ca ăsta de mai sus, mustind de conţinut structurat impecabil, adică, zic eu că vor avea parte de nenumărate succesuri pe online, de multe click-uri pe x-uleţul ăla din dreapta tab-ului browserului şi, nu în ultimul rând, de multă carne-n frigider de la unii ca mine, obişnuiţi cu un web relativ curăţel.

Dojo, ia spune-mi acuma, sunt eu rromân pentru că am adblockplus, sau totuşi online-ul rromânesc a luat-o, agale dar sigur, la plimbare pe câmpiile roz cu cai verzi? Nu de alta, dar New York Times, alt ziar care e cel puţin la fel de deschis online-ului ca şi Gândul nostru, parcă e puţintel mai curat şi mai de bun simţ. Parcă pe site-ul americanilor vezi, totuşi, ceva conţinut, nu-i aşa?

Edit: Cireaşa de pe tort cu care tocmai m-a pocnit site-ul gândul.info este un overlay de toată frumuseţea:

Pop-up-uri mai lipsesc, că în rest au di tăti.

2 thoughts on “Gândul renunţă la print, la obraz, la conţinut

 1. dojo

  Eu nu-i citesc pe romani. Au in mare parte stiri copiate si traduse :D

  Plus ca, in momentul in care mi-ai deschis un popup, a doua oara nu ma mai prinzi pe site. Io am inlocuit deci adblock-ul cu “adio”.

  Reply
  1. rasebo Post author

   Din păcate încă-mi sunt necesare ştirile din românia, chit că le urmăresc doar pe cele interne.

   Din cauza asta îi ţin şi pe cei de la Mediafax în feed-reader, deşi şi ăştia exagerează cu ditamai banner-ul în fiecare articol din feed. Deh, tre’ să mănânce şi gura lor, nu?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.