Tu cu cine faci şoping?

Zilele trecute mă plângeam că unii deştepţi au început să refuze plata cu cardul în cazul cumpărăturilor mai mici de 10 lei. E ok, traversez şi-mi fac cumpărăturile la concurenţă.

Vânzătoarea din magazinul pe care l-am lăudat aici mi-a făcut, la fel, supriza de a-mi refuza plata cu cardul, pe motiv că tre’ să plătească comision, chiar dacă cumpărasem de vreo 20 şi ceva de lei. Am lăsat-o cu cumpărăturile-n pungă pe tejghea şi am plecat.

În seara asta m-am certat cu o idioată de vânzătoare de la magazinul din cartier care rotunjea aiurea preţurile. Cartofii în valoare de 4.16 lei erau calculaţi ca fiind de 4.20. Morcovii de 3.90 erau de fapt 4 lei. Explicaţia ei? “Aşa se face, dom’le”

Nu mai zic de cazurile în care sunt înjurat sau luat peste picior când îndrăznesc să cer detalii despre conţinutul rafturilor (gen de care bere aveţi).

În ritmul ăsta nu-mi voi mai face cumpărăturile decât în supermarket-uri, plătind de fiecare dată cu cardul. Sau poate ar trebui să încep să-mi fac planuri pentru a-mi face cumpărăturile pe alte meleaguri. Definitiv.

One thought on “Tu cu cine faci şoping?

  1. Movi - 4Botosani

    cata diferenta intre ce este la noi si ce gasim pe alte meleaguri …. respectul pentru potentialul client este aproape inexistent si se mai mira unii de ce nu au clienti fideli :P

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.