Dedeman – de data asta mai ok

Se pare că cei de la conducerea Dedeman şi-au scos în sfârşit capul din fund şi şi-au instruit paznicii să nu mai facă exces de zel la intrarea în magazin, de data asta putând să intru cu rucsacul în spate fără ca nimeni să mai urle după mine.

Problema cu lipsa şi indiferenţa consultanţilor de vânzări a rămas. De fiecare dată când dădeam peste unul, ori era din altă parte şi nu mă putea ajuta, ori se grăbea undeva şi nu avea timp de mine.

Da, ştiu că mi-am încălcat promisiunea de aici.

2 thoughts on “Dedeman – de data asta mai ok

 1. mike

  De Dedeman nu stiu foarte multe.
  Daca ai magazin Hornbach in zona, recomand.
  Spre deosebire de alte magazine de bricolaj gen Praktiker sau Bricostore, Hornbach are grija sa aiba stocuri si cu produse care nu le aduc neaparat mare profit, dar aduc o multumire pentru foarte multi clienti care au obiceiul sa surubareasca si sa taie tot felul de obiecte prin casa sau curte.
  Restul de magazine mi se pare ca fac un fel de Cartel al prostiei si nepasarii, prefera sa faca doar profit si atat, vand multa gresie, faianta si saci cu mortar. Cu restul de produse mai delicate numai daca ai noroc sa prinzi noile stocuri. Nu stiu care e politica de la Brico si Praktiker, ce vad sigur e ca sunt “prea romani”, prea “sau romanizat”.
  Pentru acest fapt am preferat sa cumpar numai de la Hornbach gresii, faiante, cimenturi si alte chestii grele.
  ps. legat de consultanti, incerc sa-i inteleg cand se agita si atunci cand sunt aglomerati. Poate ar trebui creat un fel de sistem cu bonuri de ordine pe zone sau raioane.

  Reply
  1. rasebo Post author

   Nu era aglomerat, erau doar puţini angajaţi printre rafturi. Eu dau vina pe conducerea magazinului.

   La Hornbach am fost şi am rămas plăcut surprins. N-am avut probleme la intrare, iar la ieşire nu a stat paznicul să verifice ce-am cumpărat. Plus că mi s-a întâmplat de câteva ori să mă învârt pierdut printre rafturi, şi de fiecare dată s-a găsit un angajat care să vină la mine şi să mă întrebe dacă are cum să mă ajute. Adicătelea se poate.

   La stocuri mi s-au părut a fi cam la fel cu celelalte magazine de bricolaj. Poate ceva mai multe chestii la accesori pentru unelte electrice (burghie, perii de sârmă, etc), dar nu pot fi foarte sigur de chestia asta.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.