Otopeni Air Show 2010

Am fost cu Tsk, Jamayk, Vlăduţ (n-am link cu poze) şi Camelia. Am făcut poze, ne-am simţit bine şi ne-am bronzat ca tractoriştii. Eu, cel puţin, am plecat de acasă cu capu-n sacoşă – nici măcar apă nu am luat la mine, d’apăi cremă de protecţie solară.

Am intrat uşor (noroc că ne-a spus Jamayk să plecăm mai repede) dar după ce s-a sfârşit show-ul am stat vreo 30-40 de minute până când am reuşit să scoatem maşina din complexul Otopeni.

Apropo de show, a fost extraordinar (cu atât mai mult cu cât a participat şi Jurgis Kayris, un campion mondial). Dpdv al organizării, s-a văzut că oamenii din spatele evenimentului s-au chinuit să facă în aşa fel încât totul să fie cât mai ok: intrarea gratuită, parcarea la fel, corturi cu băuturi şi mâncare, au amenajat şi un cort de unde se puteau cumpăra şepci şi dona bani pentru sinistraţii din Moldova (afaik banii din vânzarea şepcilor tot către ei se duceau). Nu ştiu dacă erau şi toalete, dar nu am avut nevoie aşa că nu le-am căutat.

Singura bilă neagră a fost aglomeraţia de la intrare şi ieşire, dar şi aici s-a făcut tot posibilul pentru a fluidiza traficul (erau agenţi de poliţie peste tot prin parcare – care chiar îşi făceau treaba), aşa că e mai degrabă o bilă gri. :)

DSC_0959

DSC_0929

DSC_0806_bw

DSC_0798

DSC_0825

DSC_0828

3 thoughts on “Otopeni Air Show 2010

  1. Pingback: Otopeni Air Show 2010 - VândPupăză

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.