Trafic

Dobitocului cu Skoda, numărul B *** MAI, care astăzi, în jurul orelor 15, în intersecţia Magheru-Jules Michelet, a demonstrat că nu ştie ce e aia prioritate, tăindu-i faţa unui motociclist care circula regulamentar, aproape lipindu-l pe om de celelalte maşini:

Sper ca data viitoare să se repete scena cu un TIR (în locul motocicletei), la al cărui volan să se afle un şofer cu reflexe mai slabe decât cele ale motociclistului. Sper ca acel TIR să intre-n tine şi să-ţi facă maşina muci. Apoi, sper să ai atât de mult ghinion cu companiile de asigurare, încât să nu primeşti niciun bănuţ. Nu, ţie nu vreau să ţi se întâmple nimic rău, pentru că nimeni nu merită să aibă aşa un jeg pe conştiinţă. Muie.

4 thoughts on “Trafic

 1. rasebo Post author

  Nu ştiu exact ce zice tanti legea referitor la contextul în care pot fi publicate numerele de înmatriculare, aşa că prefer să stau liniştit.

  În orice caz, motociclistul a avut noroc de reflexe sănătoase…

  Reply
 2. Bogdan Gabara

  Si eu mi-am dorit un tir in loc de motor, o data pe zi cel putin.
  Mi-as dori o masina care sa rascheteze si avarieze fatal toate masinile care ies pe jumatate inafara ca sa forteze sa intre pe banda, care parcheaza cu jumtate din masina pe banda pe care se circula, care isi lasa masinile pe benzile de mers, facand circulatia un calvar, ca doar trebuie sa ocolesti dobitocimea… As taia oglinzile idiotilor care le au doar ca sa se admire, dar nu sa vada daca vine cineva din spate.
  Last, but not least, o bata in parbriz celor care te vad ca vii, si in loc sa iti faca loc, iti inchid unghiul si nu mai ai pe unde trece…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.