Ăpdeituri

rasebo.ro nu mai are tag-line-ul “jurnal întrerupt”, ci “snapshooting through life”. Mi se pare că se potriveşte mai bine cu ceea ce sunt şi ceea ce fac acum. Ca un soi de filozofie de viaţă, să zicem.

Am modificat wishlist-ul şi am actualizat inventarul.

Am modificat puţin regulamentul. Nu spun unde, că mai bine-l citiţi, din nou, pe tot.

Pe pagina de contact, în loc de imaginea care conţinea mail-ul şi id-ul meu de yahoo am pus un cod QR care conţine – minune mare! -aceleaşi informaţii. La fel, am modificat şi pagina pe care o văd cei care nu au fost cuminţi. Nu ştiţi ce să faceţi cu el? Naşpa.

Cam atât.

4 thoughts on “Ăpdeituri

 1. piticu

  Părerea mea despre qr e că toate-s bune și frumoase atîta timp cît nu uiți să dublezi informația și pentru ăștilanți care nu poate să citească respectivul cod ;)
  Ca mine, de exemplu…

  Reply
   1. piticu

    Mai bine puneai asta:
    *deleted*
    sub cod. Nu crezi ca e mai usor pentru vizitatori?
    Ca sa fac o paralela, e ca si cum teai apuca si tiai face toate cartile de vizita in braille si dupaia ai trimite pe cei carora leai dat respectivele carti la un serviciu independent care sa le traduca ce scrie pe ele. Nu crezi ca e mai usor sa pastrezi si scrisu in braille si pala normal? :)

    Reply
    1. rasebo Post author

     Mai uşor, da. În orice caz, nu l-am pus că e cool, ci pentru că aşa scap de spammeri. Şi nu mă refer la roboţii care culeg automat datele de contact de pe net – ăia ajung direct în spam – ci la roboţeii… umani.

     Nu e ca şi cum ar fi vorba de viaţa reală, unde pentru a decodifica ce scrie în braile, ar trebui să pierzi timp şi bani. Până la urmă, e vorba de internet, de două-trei click-uri (plus că am dat şi soluţia mură-n gură).

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.