Găleata cu link-uri

Deoarece se pare că eu nu reuşesc să ies din rutina “metro-boulot-dodo” şi nu am inspiraţie pentru a trânti un text ceva mai de doamne-ajută, nu am de ales decât să vă îndrum spre două-trei articole de pe ceva bloguri mai active. Bine, oricum aveam de gând să dau link-urile astea, dar acum mi-am găsit şi-o scuză :).

Ca o mică avertizare, m-am crăcănat de râs citind fiecare dintre cele trei articole (vă daţi seama ce paranteze am acum, nu?).

Astea fiind zise, fără alte introduceri, avem aşa:

– pe blogul lui Vlad Petreanu, o amintire cu un topor. Merită citit rând-cu-rând, nu doar pe diagonală. De excepţie penultimul paragraf.

– un blog proaspăt-proaspăt, cu doar câteva articole pe el, care-i aparţine Soarelui lui Dojo. În primul articol sunt câteva întâmplări ale unui taximetrist la începutul anilor ’90, iar într-al doilea o mică aventură pe ruta Timişoara-Turcia, cu o încărcătură mai… ciocolatie şi cu o boacănă la bulgari. Având în vedere că majoritatea oamenilor care au trecut prin experienţe de genul celor descrise în postările de acolo nu ajung să-şi facă blog, e chiar interesant de citit (şi al naibii de amuzant, aş putea spune).

Distracţie plăcută. :)

5 thoughts on “Găleata cu link-uri

 1. tsk

  Numisfera mi-a placut foarte mult – experiente romanesti sincere si cu suflet, nu manele contemporane. Si-a castigat un loc la mine in reader ;)

  Thanks for sharing

  Reply
  1. rasebo Post author

   Cu plăcere. Şi mie mi-a plăcut mult, altfel nu spuneam de el.

   Acum am văzut că a mai pus o postare. Sper să continue în acelaşi spirit (stil de scris) şi pe viitor, după ce se va duce sentimentul de nou – sunt sigur că ştii despre ce vorbesc, pentru că toţi cred că am făcut la fel cu primul blog.

   Reply
 2. Dojo

  Deci va anunt ca tot scrie si la ora asta. tre’ sa invatam omul cu “schedule”, ca altfel posteaza 10 articole pe zi.

  L-am batut de mult timp la cap ca ar putea sa scrie. Are multe experiente de genul asta si e genul de om care povesteste atat de misto, ca l-ai asculta 10 ore continuu.

  Multumesc pentru links si apreciere, in numele lui. Este placut surprins de “primire” si, desi nu are planuri marete in blogosfera, se pare ca ii place sa isi aminteasca tot felul de chestii si sa le puna in “text”.

  Reply
  1. rasebo Post author

   Ştii şi tu, chiar mai bine decât mine, că nu trebuie să-ţi faci planuri mari în blogosferă. Trebuie doar să-ţi facă plăcere şi să ai o scânteie de talent în a aşterne amnintirile şi experienţele vieţii în scris.

   Cam o postare pe zi ar fi ok. O aştept pe aia cu strugurelul, că m-ai făcut curios în comentariile de pe blogul lui. :))

   Ah, şi neapărat dizain. E cam golaş aşa, cu tema default.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.