Când nu te pricepi, nu te băga

Când am inundat vecinul de sub mine, tot ce vedeam eu erau două ţevi din care curgea apă. Nu ştiam ce e cu ele, nu ştiam de ce nu funcţionează robineţii, nu pricepeam de ce au cedat. Reuşisem, ce-i drept, să montez maşina de spălat, dar de data asta problema era ceva mai gravă decât strânsul unui furtun si înfiptul altuia în scurgere, aşa că a trebuit să bag mâna în buzunar, să scot telefonul şi să chem instalatorul.

Cu instalaţia electrică, în afară de montat o lustră, schimbat un bec şi/sau reparat o priză, nu m-as băga la nimic mai mult. Clar, dacă e ceva grav, chem un electrician. Cineva care 1. nu o să crape electrocutat, 2. nu-mi va prăji echipamentele din casă.

Din cauză că nu suportam să folosesc o temă stock 100%, mi-am băgat puţin nasul şi am modificat-o pe-ici-pe-colo. Din păcate, în momentul în care am încercat să fac în aşa fel încât să funcţioneze ‘nested comments’, m-am lovit de un zid peste care se pare că nu pot trece. Aşadar, am nevoie de un coder care să mă ajute să fac şi chestia asta.

Şi da, ştiu că, de fiecare dată când ocup timpul altcuiva cu o problemă de-a mea, este corect să plătesc. Cu alte cuvinte, spuneţi-mi cât mă costă.

3 thoughts on “Când nu te pricepi, nu te băga

  1. Luxian

    Daca nu reusesti sa gasesti pe nimeni disponibil sa te ajute, ma ofer eu, dar dupa sarbatori, ca pana atunci imi e practic imposibil.

    Reply
  2. rasebo Post author

    Mulţumesc pentru ofertă. Până una-alta, am vorbit deja cu cineva, aşa că nu cred că va fi nevoie. Vedem la anu’. :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.