Electorale – eu votez cu chioru’

Dacă în primul tur i-am votat pe toţi, acum mi-e clar că ştampula nu mi se poate duce decât în dreapta. Nu neapărat în dreapta buletinului de vot (pentru că habar n-am ce gunoi de candidat o să fie acolo), ci în dreapta orientării pulitice.

De ce? Pentru că, deşi nu ştiu dacă filmuleţul este real sau nu (în ciuda interminabilelor discuţii de pe net şi de la televizor), mi se pare ciudat că se depune atât de mult efort pentru discreditarea unui candidat. Din punctul meu de vedere, lucrul ăsta nu poate însemna decât că respectivul a deranjat atât de tare jocurile unor gigei descurcăreţi, încât aceştia, pentru a se putea juca în continuare nestignheriţi, trebuie să-l dea jos.

Apoi faptul că, până acum, filmuleţul ăsta a fost ţinut la adăpost şi că, dintr-o dată, este scos la iveală şi folosit ca o armă politică într-o campanie electorală mizerabilă, nu-mi spune decât că cei care-l folosesc nu sunt decât nişte scursori care nu merită nici măcar o flegmă, d’apăi un vot.

Culmea e că, dacă loviturile aplicate de gunoaiele roşii nu ar fi fost sub centură, poate că aş fi votat iarăşi cu toţi candidaţii.

Şi da, ştiu că Băsescu este necioplit, mârlan, nesimţit şi… marinar. Dar prefer un marinar în locul unui prostănac (hei, nu eu am spus-o) ce reprezintă partidul care, imediat după revoluţie, a început să vândă ţara la fier vechi.

6 thoughts on “Electorale – eu votez cu chioru’

 1. rasebo Post author

  Eu voiam să mă duc la vot. Da, să stau iarăşi ca prostul la cozile imense de la urnele “speciale” din Buc. Numai că, nefiind convins de niciun candidat, voiam să-i votez pe ambii, pe acelaşi buletin de vot.

  Reply
 2. dAImon

  Basescu de dreapta, ce gluma buna :)

  Ambii is de stanga, doar ca unul stangist-populist si alalalt stangist-corporatist, same shit in final.

  D’aia nu m-am decis inca pe mutra cui pun stampila ..

  Reply
 3. Mega

  Si eu tot cu chioru merg! Deja m-am indragostit de libertatea presei, inclusiv TV PSD/PC (Antena), etc

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.