Una bună, alta (aproape) rea

Aia bună e că mi-am luat, în sfârşit, concediu o săptămână. Aveam nevoie, nu mi-am mai luat liber din Mai. În sfârşit, am timp să alerg după mobilă, să pun parchetul şi să mă instalez, în sfârşit, în noua casă.

Aia nasoală e că am auzit că un coleg de la muncă a făcut vărsat de vânt şi, din ceea ce spune Wikipedia, boala asta poate fi contagioasă începând cu 5 zile înainte ca primele simptome să apară. Eh, eu nu am binevoit să fac boala asta atunci când am fost mic. Ţin minte că am făcut, la un moment dat, un vaccin pentru una din bolile copilăriei dar, sincer să fiu, nu am idee pentru care dintre ele.

Problema nu e că-s paranoic sau ipohondru, ci că în seara asta am depistat mai multe bubiţe pe picioare. Sincer, sper ca bubiţele să fie opera celor câtorva ţânţari ce se roteau ameninţător pe lângă lustra din cameră. Sau poate am agăţat vreun purice de prin oraş. Nah, ‘oi vedea mâine ce-o fi…

EDIT: Erau bubiţe de la ţânţari. Yeee!

2 thoughts on “Una bună, alta (aproape) rea

  1. EroticaXP

    Daca ti se extind ca suprafata si incep sa devina ca niste pustule pline cu lichid si incep sa te mance rau atunci iti prelungesti concediul obligat fortat la 2 saptamani.

    Reply
  2. rasebo Post author

    Mă mâncau aseară dar până dimineaţă s-au micşorat şi s-au făcut ca nişte puncte mici. Acum văd că au dispărut. E ok, până la urmă cred că erau de la ţânţari.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.