Găleata cu link-uri

Un concept mişto de bicicletă. Mi-a plăcut în special cum au fost făcute roţile, fără cameră, fără să trebuiască să fie umflate.

Ce se poate face din tuburile de carton din mijlocul rolelor de hârtie igienică.

Cum să iei notiţe rapid şi eficient. Unele metode le-am folosit încă din liceu, încă înainte de a găsi articolul ăsta, când profesorii făceau crize de nervi dacă nu scriam la dictare, exact aşa cum spuneau ei.

Cum să cureţi chestii. nuff said.

Theory of the derive… Cum să te plimbi, lăsându-te purtat de val.

Zece lucruri pe care încă nu le înţelegem la oameni.

Galerie de imagini cu furtuna de nisip din Sidney, Australia. Edit: alte imagini interesante.

Super-articol despre oamenii străzii.

FCC vrea să prevină restricţionarea vitezei de transfer pe baza tipului de conţinut, practică destul de răspândită prin State. Site-ul oficial este OpenInternet.gov.

Life’s not read-only. Un site despre piraterie şi despre nevoia oamenilor de a copia, crea, modifica.

Malaezia vrea să pună copyright pe unele feluri de mâncare, producerea acestora fiind astfel interzisă în oricare altă parte a lumii. Fără ceva bănuţi, desigur.

Folosind ceva tehnologie hibridă, ceva cercetători de la MIT au reuşit să facă nişte tranzistori mai mici decât permite în mod normal silicliul. Pentru detalii şi limbaj specializat, click pe link-ul de mai devreme. :)

Tot la MIT, nişte studenţi au făcut un soft cu ajutorul căruia, în funcţie de ce prieteni ai pe Facebook, se poate estima dacă eşti gay sau nu. Trecând peste discuţiile bla legate de orientările sexuale, proiectul ‘Gaydar’ demonstrează încă o dată că intimitatea pe internet este un mit.

2 thoughts on “Găleata cu link-uri

  1. Danz3l

    Imi place mult tipul asta de articole, poate fi foarte divers si interesant. plus ca afli chestii noi si ai de unde alege pe ce sa dai click. ;)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.