De ce nu am postat nimic în timpul weekend-ului

Nu am postat, pentru că ăsta a fost al doilea sfârşit de săptămână în care-am stat şi m-am uitat cu drag la triunghiul galben. Da, da, tot de la Injoy n-am net.

Vinerea trecută am stat 8 minute în telefon, ascultând atât-de-cunoscutul mesaj. Da, da, ăla cu toţi operatorii sunt ocupaţi, vă rugăm aşteptaţi. După cele 8 minute, mi-am băgat picioarele, am ridicat din umeri şi i-am trimis pe cei din Injoy-ul lui peşte în origini. Asta este, încă un weekend fără net. Suntem rromâni, ce dracu.

Săptămâna asta, colegul de apartament a avut mai mult noroc. I-a prins uşor. Atât de uşor, încât centralistele masculine ne-au informat că nu au ce face şi că echipa tehnică e-n vacanţă în timpul weekendului. La fel, băgat picioarele, ridicat din umeri, trimis în origini.

Dar e greşeala mea! Eu nu ar trebui să mă plâng de nimic! Cei de la Injoy sunt perfecţi, nu au absolut nicio problemă, totul merge ca pe roate! E greşeala mea că am semnat un contract în care cei de la Injoy se obligă să furnizeze net numai în timpul săptămânii. Heh, nici măcar nu ştiam …şi da, în pula mea, sunt ironic. :)

Oricum, totul e suuupeeer – deja mi se cam rupe de voi şi de viitorul vostru. În mai puţin de o lună lună expiră contractul, iar voi nu sunteţi singurii de pe piaţă. Nu stau eu în netul vostru.

Par example, cei de la MitNet, deşi aveau o mică problemă cu uptime-ul, aveau o echipă tehnică capabilă, care lucra în weekend si care se mişca super-repede. Duminică, omuleţii ajungeau la mine la uşă în maxim 30 de minute după ce aruncam cu un telefon în ei şi, de regulă, după încă 5 minute, totul era funcţional. Ah, şi nici nu trebuia să aştept zeci de minute până când să ridice cineva receptorul.

Cu alte cuvinte, dacă problemele s-ar fi rezolvat rapid, nu m-ar fi deranjat atât de tare să pice netul din când în când. Dar, având în vedere că pe partea de relaţii cu clienţii sunteţi praf… Îmi pare rău, mes amis.

Edit: Nici astăzi dimineaţă, 09.09.2009, nu am avut net acasă. Asta înseamnă… cât? 4 zile? Bravo, băieţi.

2 thoughts on “De ce nu am postat nimic în timpul weekend-ului

 1. gazduirewebs

  Care toti operatorii? Cred ca e 1 sau sunt 2 fete maxim care joaca rol de centraliste si nimic mai mult.
  SUnt varza la servicii. Si chiar daca lucreaza in weeekend eu zic ca e doar un loc in care sa faca prezenta ca daca ii soliciti tot degeaba…operatorii sunt ocupati, fetele nu stiu sa zica cand se rezolva pb…si tot asa. Mitnet este o firma de net care personal nu o recomand. Eu pierd bani zilnic din cauza lor.

  Reply
 2. somnn2

  NU v-a abonatii la mitnet ce-a mai mare teapa pe pamant am pierdut 600 de mii pe luna ,,2 abonamente de 100 mb,,,akm stau si astept rds sa vina pt abon nou

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.