Update-uri

Ştiu că e nasol că nu mai scriu atât de mult şi prost cum o făceam înainte, dar asta este; nu prea mai am chef nici de scris şi, din păcate, nici de pozat. În curând vor avea loc (sper) nişte schimbări majore în viaţa mea aşa că, până nu scap de neuronu’ stressat, nu se va observa nicio ameliorare.

***

Am reorganizat şi curăţat galeria. Dacă vedeţi articole cu imagini care nu se încarcă, înseamnă că ori au fost mutate şi nu am apucat eu să modific şi post-ul din wordpress, ori au fost şterse pentru că nu se mai potriveau cu cerinţele actuale. În orice caz, daţi-mi de veste.

***

În ultimul timp, nu am mai tăiat nimic de pe wishlist. E criză şi se simte, eh? De fapt e Tokina şi, după atât timp, încă văd gaura din portmoneu. :)

***

E mişto să bei o bere rece la sfârşitul unei zile de muncă, dar e posibil sa fie nasol pentru că am mâncat şi struguri.

***

Până acum, m-am abţinut şi nu am porcăit niciun nefericit care, în afară de adresă de mail şi/sau mess, nu este în stare să citească şi cele câteva cerinţe din pagina de contact. De acum încolo nu ştiu dacă voi mai putea fi aşa de răbdător.

***

A, era să uit ce era mai important: astăzi s-a căcat un porumbel pe mine. Ştiu că e porumbel, pentru că l-am văzut fugind cu neruşinare de la locul faptei, accelerând cu viteză (!!!) peste un acoperiş înclinat foarte oblic înspre stânga.

DSC_2971

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.