Copy de căc… calitate

Cât de tâmpit să fii, încât să nu-ţi dai seama că mesajul “brânza italianului pe placul românului” sună ca pe o invitaţie la un oral cu gust de italian nespălat? Să nu mai zic de cuţitul ăla cu o bucată de brânză în vârf, care – nu-i aşa?  – nu seamănă absolut deloc cu falusul italianului din invitaţia de mai sus.

DSC_1112

Mie, reclama de mai sus mi-a întors stomacul pe dos. Data viitoare când voi fi în supermarket, în mod sigur voi observa produsele Delaco, dar numai pentru a le evita. Şi sunt convins că nu sunt singurul care gândeşte aşa.

3 thoughts on “Copy de căc… calitate

 1. deA

  Geez, RSB, incep sa cred ca ai imaginatia prea bogata:)). Oricum, si eu ocolesc produsele Delaco, insa din alte motive chiar daca tot legate de publicitate si branding.

  Reply
 2. rasebo Post author

  @A.Faith: Nu ştiu nicio reclamă a lor – nu mă uit la televizor. Am dat din greşeală peste asta, când mă fâţâiam prin oraş.

  @deA: Neah, nu e chiar aşa de bogată… Dacă stai să te gândeşti, sunt o groază de reclame cu foarte mult substrat sexual. Singura diferenţă este că, în cazul de faţă, măgăria e pe faţă.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.