Ipocrizie

Înţeleg că a fost un gigant al muzicii pop. Înţeleg că toţi fanii lui sunt îndureraţi. Înţeleg şi că moartea lui a venit cam pe neaşteptate şi că a lăsat o groază de oameni cu buza-n vânt şi gol în portmonee (vezi cele 50 de concerte pe care trebuia să le susţină).

Dar nu înţeleg cum de unele persoane publice au sărit atât de repede ca musca la rahat, vomând declaraţii penibile reporteraşilor înfometaţi de senzaţional. Persoane publice care, deşi nu au avut nicio treabă cu el, sunt în stare să-l descrie atât de bine.

De exemplu Iliescu. Spuneţi-mi şi mie – că eu îs prost şi nu pricep nici dacă-mi dau cu cărămida-n dovleac – ce căcat de treabă a avut bunicuţa cu el?

Apropo, acuma v-aţi trezit să-l ridicaţi în slăvi? În urmă cu câţiva ani, voiaţi să putrezească cât mai repede-n închisoare. Când şi-a ţinut copilul peste balustradă, l-ati făcut inconştient şi dobitoc. Şi… mai ţineţi minte când a rămas fără nas? Atunci, muzica lui nu conta; important era senzaţionalul ieftin.

Ipocriţilor.

***

Aşa cum se vede şi din ora publicării articolului, în ciuda faptului că-s rupt de oboseală, nu pot dormi. Vă rog să-mi scuzaţi limbajul ceva mai necenzurat, precum şi eventualele greşeli ortografice şi gramaticale.

2 thoughts on “Ipocrizie

 1. Danz3l

  Ai dreptate. De ce n-a fost pe toate posturile cat era in viata? De ce nu l-au recunoscut ca geniu al muzicii cat a mai trait? Vad acum ca nu doar la romani omul e apreciat dupa ce moare. Asa-i peste tot.

  N-am fost fanul lui si nici nu-i ascultam muzica. Cu toate astea m-a intristat enorm vestea.

  Reply
 2. rasebo Post author

  A fost, la un moment dat, pe toate posturile. Dar numai acum mulţi ani şi pentru o scurtă perioadă de timp. Apoi, bârfa s-a dovedit mai importantă decât muzica.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.