Ziua porţilor deschise pentru fotografie

Pentru o persoană pasionată de fotografie, cele mai dureroase momente sunt cele în care este obligată să-şi lase camera acasă. De cele mai multe ori, asta se întâmplă când respectiva persoană vrea să meargă la concerte, să viziteze vreo casă memorială, sau un muzeu.

Pe scurt, Muzeul Naţional George Enescu îşi va deschide porţile şi va uita, timp de o zi, că un fotograf trebuie să plătească 1000-15000RON pentru privilegiul de a apăsa pe declanşator prin sălile palatului.

Ziua în cauză este 19 Iunie, iar fotografii vor fi primiţi în Muzeul Naţional George Enescu Bucureşti între orele 10:00 şi 17:00. Program Aulă: 10:00-13:00. Secţia „Dumitru şi Alice Rosetti – Tescanu – George Enescu” de la Tescani, jud. Bacău şi Casa Memorială “George Enescu” (Vila Luminiş) din Sinaia îşi vor deschide şi ele porţile pentru fotografie, între orele 10:00 – 17: 00.

Din punctul meu de vedere, ziua este aleasă prost, iar programul este făcut în aşa fel încât cei ce au şi un servici să nu poată să ajungă absolut deloc. Oricum, ferice celor fără obligaţii şi la cât mai multe cadre reuşite.

Mai în detaliu, pe blogul lui Narcis Virgiliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.