La revedere, Bucuresci

Oprescu a decis că interesele celor ce trăiesc în Bucureşti nu contează. Contează, în schimb, să mai umplem oraşul puţin de betoane. Contează să razi un parc de pe suprafaţa pământului.

Cum rămâne, Oprescule, cu mutarea arborilor în altă locaţie? Chiar crezi că 100 de beţe pot face acelaşi lucru ca nişte copaci vechi de zeci de ani? Tâmpitule!

Amuzant e că eu, ca prostul, am crezut că părerea oamenilor va conta.

Via: Reporter Virtual

4 thoughts on “La revedere, Bucuresci

 1. Danz3l

  N-o iei putin cam dramatic? Adica nah, Oprescu bad,bad boy, sa-i dam peste manutza, dar oxigenul Bucurestiului nu statea in parcul ala. Oricum ne sufocam…doar ca acum putin mai repede :))

  Reply
 2. rasebo Post author

  Păi, aşa. Un parc astăzi, unul mâine. Unul peste o săptămână. Am putea spune că cei care trăiesc în Bucureşti s-au cam obişnuit, nu? Parcul ăla era unul dintre mult prea puţinele spaţii verzi din centrul Bucureştiului.

  Uite, poate asta spune mai multe despre de ce sunt atât de supărat din cauza deciziilor lui oprescu: http://www.realitatea.net/bucurestiul–cea-mai-poluata-capitala-europeana_150917.html Ştiu că e de anul trecut, dar asta nu schimbă nimic; ba din contră, acum Bucureştiul e şi mai poluat decât atunci.

  Una e să priveşti problema din afară, alta e să respiri rahat în fiecare zi.

  Reply
 3. Rodica

  Saluut! Multumim ca ai sustinut campania Imbratisari Gratuite la tine pe blog! Iti propunem, daca vrei, sa fii alaturi de Lume Buna si in continuare (lumebuna.ro/vrei-sa-ne-sustii). Iti vom oferi, ca si in cazul proiectului Imbratisari, un semn de recunostinta prin a te pune si noi in blogroll (lumebuna.ro/links).
  Daca iti place proiectul si vrei sa faci mai mult decat un banner, poti scrie pe lumebuna.ro sau sa te implici ca voluntar in proiect (contact mihail.musat@lumebuna.ro).

  O zi minunata!:)

  Rodica (voluntar Lume Buna)

  Reply
 4. Pingback: Tweets that mention La revedere, Bucuresci | rasebo.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.