E BĂ, scurt pe doi

Când singura ta legătură cu politica este un marinar, nu ai ce căuta în Parlamentul European.

Când nu eşti atentă la ce prostii debitezi şi spui că în USA drogurile uşoare, ca marijuana, sunt permise în campusurile universitare, nu ai ce căuta în Parlamentul European.

Când practic îţi schimbi declaraţia în mai puţin de 24 de ore, nu ai ce căuta  în Parlamentul European.

Când cariera ta este bazată pe modelling şi nu ai absolut nicio treabă cu orice domeniu care-ţi cere să-ţi foloseşti cât-de-cât creierul, nu ai ce căuta  în Parlamentul European.

M-am săturat de politicieni de imagine, ajunşi într-o funcţie doar datorită numelui de familie. M-am săturat de cei fără coloană vertebrală, fără destul sânge încât să susţină cu adevărat o idee, chiar dacă e posibil să şi-o ia peste bot din cauza acelei idei.

Marş la tatctu, ebă.

2 thoughts on “E BĂ, scurt pe doi

  1. Danz3l

    Nu ma am cu politica, sunt chiar paralel…si e posibil sa spun mai multe prostii pe minut decat spune Vanghelie – legate de subiect insa:
    decat sa vad un basinos de 60 de ani care minte de rupe pe la tv, mai bine-i vad buzele tuguiate a lu’ Elenuca plus ca asta-i si amuzanta :D
    La fel si cu Udrea, spune-mi tu mie care Ministru al Turismului a facut un imn al turismului rromanesc? Care dintre ei a tinut un discurs in lb. romana in Franta? =))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.