Fâl fâl fâl…

Dacă ajungeti pentru prima oară pe blog şi încercaţi să mă-njuraţi sau s-aruncaţi c-o părere, o să vă intre comentariile în moderare. Da, ştiu, sunt naşpa.

Nu ştiu dacă am să ajung undeva unde să pot urca ceva poze. Laptopul nu mi-l aduc şi, din câte se pare, nici de la cei cu care merg nu am să am cum “fura” câteva minute de online. Dacă nu prind net, până Duminica viitoare  n-o să apară nici comentariile voastre, nici post-uri noi.

Deşi am mai zburat, de fiecare dată când ştiu că tre’ să mă urc în avion, mă trec toate transpiraţiile. Chiar dacă s-ar zice că, dpdv statistic, zborul cu avionul ar trebui să fie mai sigur decât şoseaua, sunt ferm convins că oamenii nu prea au ce căuta în aer. Mai ştiu şi că gravitaţia încearcă să ne aducă de fiecare dată cât mai repede cu picioarele pe pământ, chiar dacă asta înseamnă că ne transformăm în nişte chifteluţe după ce ne reîntâlnim cu solul.

Nu rezist bine la călduri extreme. Adică rezist, dar transpir exagerat de mult şi trebuie să bag o tonă de lichide în mine. Câh.

Ne citim peste o săptămână.

3 thoughts on “Fâl fâl fâl…

 1. deA

  Dar de ce si cum de pleci in vacanta in miezul lui mai? Si pentru o saptamana intreaga? Nu-i nimic, imi raspunzi cand te intorci. Zic mersi ca nu ma bagi si pe mine in moderare.:D

  Reply
 2. rasebo Post author

  Pentru că prefer să nu merg în timpul sezonului, când e mai scump, sunt mult mai mulţi care năpustesc în locaţiile turistice şi, nu în ultimul rând, pentru că vreau să văd Creta fără a fi nevoit să mă topesc la 40+ de grade, cum e în lunile de vară.

  Nah, bine, tot atât o să fie şi în Bucureşti la vară, numai că în Bucureşti nu stau să mă relaxez.

  Cât despre durată… De ce nu? E prea mult… prea puţin?

  Reply
 3. deA

  Nu mey, e perfect, stai linistit. Glumeam – de fapt ma roade invidia ca tu pleci in Grecia de pe acum;)). Ma bucur ca v-ati putut lua amandoi liber si ca ai gasit si o oferta care sa iti convina. A, la anul poate incerci Cipru; din cate stiu ofertele sunt mai convenabile si este si mult mai frumos.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.