6 thoughts on “De făcut, weekend-ul ăsta

 1. deA

  Ziua Europei nu stiu cum a iesit anul acesta dar in general, in alti ani, rezultatul nu prea a justificat investitia (teoretica) facuta din bani publici.

  Intrarea libera in casele memoriale, chiar si doar pentru o zi, mi se pare o idee foarte buna, pacat ca nu este mai puternic mediatizata. Ce nu am inteles insa, intrarea este libera la toate casele memoriale din Bucuresti, sau doar la cele de pe lista aceea?

  Si nu prea reusesc sa vad rostul plimbarii aceleia prin metrou. Cu ce ajuta ea omenirea? Sau macar bucurestenii? Sau macar pe grupul acela de oameni care pierd timpul plimbandu-se printr-un metrou (in afara de prilejul de socializare, evident)?

  Reply
 2. rasebo Post author

  N-am reuşit să ajung la niciun eveniment dedicat zilei europei, în schimb am fost în parcul Izvor, la campionatul de gătit în aer liber şi am făcut ceva poze.

  Intrarea era liberă doar în casele de pe listă.

  Treaba cu metroul e doar de distracţie. E interesant să vezi oamenii făcând din când în când câte ceva puţin ieşit din tipare. Cum e cu clipul ăla din UK, în care toată lumea cântă.

  Reply
 3. rasebo Post author

  Am pus articol cu link catre poze. Nu cred că am să ajung acolo, cel puţin nu în timpul săptămânii. Lipsă de timp şi bani.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.