Cum ar zice alt blogger, flotare logica

Ce român cu capul pe umeri şi cu televizor în casă va stinge curentul Sâmbătă, 28 Martie, la ora 20:30, timp de o oră, de Earth Hour?

Nu de alta, dar la 20:45 e meciul România – Serbia şi se ştie că majoritatea românilor sunt microbişti înfocaţi.

6 thoughts on “Cum ar zice alt blogger, flotare logica

 1. Horatius

  Io! Nu-s microbist, nici nu știam că e meci la ora aia. Așadar, contați pe mine: voi stinge tot în casă, mai puțin frigiderul.

  Reply
 2. deA

  @RSB: Sa inteleg ca nu tu, nu? ;)) Lasa, trimitem un memoriu celor de la Earthour, la anul sa aiba grija sa nu se intercaleze ora aleasa de ei cu vreun meci de fotbal. Si daca tot suntem la dezbaterea aceasta, atunci nici cu vreun meci de handbal. Sau cu vreo prezentare de patinaj artistic. Sau cu episodul in care moare Jose Armando. Sau cu filmul cu Vandam si Svaitzer. Si nu sugerati ca sa fie noaptea, ca atunci incep filmele cu patratelul rosu si dam in alte belele. Pe de alta parte, nu mai bine isi luau microbistii astia inflacarati bilete la meci si atunci tineau si TV-ul inchis si sustineau si echipa cu adevarat? Oricum, chit ca nu stingi lumina, ma bucur ca sustii totusi campania promovand-o. 10x

  @Horatius: Sunt de acord cu tine si te felicit. Dar ai dreptate, frigiderul nu mi-l scot nici eu din priza, nu de alta, dar se strica sarmalele colegilor de casa si ma injura dupa aceea si pe mine si pe Pamant si pe ursii polari.

  Reply
 3. rasebo Post author

  Eu n-am televizor şi nu suport fotbalul. :)))

  Edit: Oricum, atât timp cât în restul zilelor ţinem becurile, calculatoarele şi televizoarele pornite non-stop, Green Hour ăsta este la fel de eficient ca o frecţie simbolică la un picior de lemn. Cu alte cuvinte, marea majoritate a celor ce vor participa la Earth Hour sunt eco-ipocriţi.

  Reply
 4. deA

  Sunt de acord cu tine, RSB. Dar scopul Ceasului Pamantului nu este de a schimba Planeta ci de a ne schimba pe noi. De a ne informa, de a ne sensibiliza, de a ne convinge ca avem mai multe de pierdut decat confortul unei bai prelungite. Sunt constienta ca nu multi invata cu adevarat ceva si asta ma deranjeaza cel mai mult, insa pot sa sper ca macar pentru o persoana tot evenimentul acesta a fost o iluminare, ca macar pentru cativa copii a insemnat ilustrarea unui model de viata mai buna.

  Reply
 5. sFor

  Eu unul nu am stat in casa, am fost plecat pentru ca nu am vrut sa vad cum pierde Romania si daca tot am iesit am stins si luminile din casa. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.