Am fost luaţi prin surprindere

Astazi dimineaţă, după ce am ieşit cu întârziere pe uşa blocului, am fost luat prin surprindere de ninsoarea abundentă ce se desfăşura în toată splendoarea sa, cu fulgii plutind lin printre maşinile blocate în traficul de pe Drumul Taberei.

Pe cât pariu că şi autorităţile au fost luate prin surprindere?

Nu contează, desigur, că eu nu “verific” prognoza meteo decât din greşeală, când se întâmplă să ajung pe la amici şi să fie televizorul pornit. Hai, bine, şi atunci când trebuie să plec în vacanţă.

6 thoughts on “Am fost luaţi prin surprindere

 1. rasebo

  A, pe bune? Inca mai exista acele pluguri? Nu au fost date la schimb de Oprescu, pe costume de mos craciun si pe carne pentru carnati? Nu de alta, dar eu nu le-am mai vazut de ceva timp.

  Reply
 2. deA

  Anul trecut existau si functionau, insa doar in zonele relativ centrale. Daca nu locuiesti sau muncesti acolo, nu prea te ajuta existenta lor. Dar dupa cum spuneam, e ceva si ca exista si ca nenea ala sictirit apare a doua zi si, cu un plug in fundal, declara la microfon cu tot calmul posibil-“Am fost luati prin surprindere.”. Simplu, la obiect si chiar linistitor-adica nu e motiv de panica, nu ne-am asteptat dar acum daca ne-a lovit ne descurcam. Insa imagineaza-ti o situatie in care abia fulguieste, si un nene ingrozit dansand cam ca omuletii din Sims cand e un incendiu, declara ca e o situatie disperata, ca era de asteptat sa ninga dar ca cele doua pluguri existente in capitala abia fac fata sa curete in fata palatului, iar de transport public si institutii deschise nici nu se mai poate pune problema. Panica generala, oameni baricadati in case(nu neaparat de frica, dar si pentru ca nu au de ales) haos…si peste toate astea…cativa fulgi. Iar in caz ca te intrebai la ce palat ma refeream…Buckingham…;)

  Reply
 3. N-am citit regulamentul

  Nu va mai bateti capu’.
  Intr-o saptamana vine primavara si apoi vara fierbinte si dogoritoare. Asa ca mai bine sa savuram zilele astea de ‘racoare’

  Reply
 4. rasebo

  Ştiu de ei – am văzut ieri unul pe lângă Eroilor. Am încercat să fiu puţin ironic, în sensul că, atunci cand este nevoie de ei, nu sunt niciodată destule maşini încât să facă faţă unei ninsori mai serioase…

  Toate ca toate, dar hai să fim sinceri. UK nu este o ţară obişnuită cu ninsori abundente; pe ei, să zicem că îi înţeleg. Dar în România sunt ierni grele de când mă ştiu eu, de când se ştie mama, bunica şi chiar şi străbunica. Mai înainte nu ştiu, dar cred că 100 de ani sunt suficienţi, nu? Aşa că, sincer acum, noi n-avem absolut nicio scuză.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.