10 thoughts on “Eu este faimos. Din păcate

 1. deA

  Permite-mi sa fac putin pe proasta si sa imi exprim nelamurirea… De ce apare articolul tau acolo fara semnatura ta si fara ghilimele de rigoare? Adica da, de apreciat linkul de jos pe care oricum nu il observa nimeni, pe care oricum multi nu il inteleg (“seen on”) si pe care oricum mai toti il ignora sau il interpreteaza gresit. Dar este interesant ce inseamna ptr uniia face blogging…Tocmai am terminat de frunzarit capodopera omului cu pricina, stai linistit, cu asta se ocupa el, ia articole de peste tot, nu pune ghilimele, ci doar o mica precizare a sursei. Dar tu ai gresit lasand sa se vada in screenshot numele blogului lui ptr ca ii faci trafic si nu merita;)

  Reply
 2. rasebo

  Şi ce dacă? O să aibă un spike şi-atât. Lasă-l şi pe el să-şi aibă cele 15 minute trecătoare de “glorie”.

  Dacă e ceva care contează, ăla e traficul stabil. Fie că am 50, 100, 1000 sau 10000 de vizitatori pe zi – chiar n-are importanţă – pot fi fericit că sunt câţiva omuleţi care intră constant pe blogul meu, eventual şi comentează. Mulţumesc. :)

  Reply
 3. Danz3l

  Eu ii dadeam foc…cat tupei bai nene sa preiei un articol INTREG. Mie mi-ar fi rusine chiar si cu acordul aurorului. Pfff

  Reply
 4. Danz3l

  Uite ca de nervi nu mai scriu bine :))
  …si am si o lampa tampita si chioara
  …si tastatura neagra
  …si examen maine
  ,,,M-am scos? :))

  Reply
 5. deA

  Dar rasebo, de ce pe RSB nu se intampla nimic de genul pingback/trackback? Nu ai vedea mai usor asa cine te barfeste si cine te plagiaza?

  Reply
 6. rasebo

  @danz3l: Măi, eu nu m-apuc să dau foc oamenilor. Dacă doar de atât sunt în stare, problema lor. Doar nu o să mă apuc să îl dau în judecată, nu?

  @deA: La mine este activată opţiunea de a primi automat trackback-uri şi/sau pingback-uri. Acum, şi la el trebuie pusă o bifă pe “Attempt to notify any blogs linked to from the article (slows down posting.)”

  Edit: mda, se pare că e o problemă de la blogul personal. nah..

  Reply
 7. N-am citit regulamentul

  Cred ca plagiatura e o chestie pe care esti nevoit sa o accepti.

  Poti reclama chestia asta, poti contacta hostingul, poti face multe lucruri, dar la sfarsitul zilei, daca te-ar plagia 10 bloggeri, probabil nu prea ai avea ce sa faci.

  E trist, stiu.

  Reply
 8. N-am citit regulamentul

  La blogurile mele, dupa ce ajungeau la o notorietate oarecare, plagiatul era ceva tipic.

  Reply
 9. Pingback: Blog pe butuci » Jurnal Întrerupt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.