Monthly Archives: February 2009

Regulament

Ăla de mai sus adicătelea. Unde scrie “regulament”, alb pe-albastru.

L-am modificat, numai că nu vă spun unde. Ocazie cu care îl veţi citi încă o dată (presupunând că l-aţi citit deja de 3 ori), sper eu pe tot.

Edit si hint: daca link-urile din comentarii sunt cu do-follow, asta nu inseamna ca puteti fi magari.

Am fost luaţi prin surprindere

Astazi dimineaţă, după ce am ieşit cu întârziere pe uşa blocului, am fost luat prin surprindere de ninsoarea abundentă ce se desfăşura în toată splendoarea sa, cu fulgii plutind lin printre maşinile blocate în traficul de pe Drumul Taberei.

Pe cât pariu că şi autorităţile au fost luate prin surprindere?

Nu contează, desigur, că eu nu “verific” prognoza meteo decât din greşeală, când se întâmplă să ajung pe la amici şi să fie televizorul pornit. Hai, bine, şi atunci când trebuie să plec în vacanţă.

Sta-v-ar spamu-n gât

Nu de alta, nu îmi ajunge niciunul în inbox – Gmail-ul este destul de “dăştept” să se prindă că mail-urile alea-s numai rahaturi.

Oricum, sunt fericit că mai şi diversificaţi tâmpeniile care mi le băgaţi pe gât – nu am numai de la phisherii cu raifaizăn (desi astea-s cele mai multe). De exemplu, uite: am şi de la CanCan, şi de la maicrosoft, şi de la caro (deşi le-am spus de câteva luni bune să mă lase dracului în pace), şi de la nişte mucoşi c-un magazin onlain, şi de la nişte analfabeţi cu un rahat de toolbar.

Şi.. ce dacă? Oricum n-o să dau click niciodată pe link-urile voastre. Sunt curios, totuşi, de unde aţi cules adresa mea (noua!) de e-mail atât de repede? Aia care e trecuta si la rubrica “contact” pe blogul asta. Continue reading