Baba şi tigara, Ziare.com

O femeie de 70 de ani a murit arsa de vie, vineri dimineata, dupa ce patul in care era imobilizata s-a aprins de la o tigara pe care a uitat sa o stinga.
[…]
Desi era grav bolnava si imobilizata la pat, vecinii spun ca femeia n-a renuntat nicio clipa la fumat. Drept urmare acest viciu i-a provocat moartea.

[ziare.com]

Băi, voi sunteţi tembeli? Cine naiba vă scrie articolele? Adică, pe bune, înţeleg că e criză şi ăia care mai au un pic de logică în dovleac cer bani pentru articole, dar cât de scump poate fi un copil de clasa a… 10-a, să zicem?

Adică, dacă eu merg pe stradă, beau cola, cad într-un canal descoperit şi mor, înseamnă că sucurile cabogazoase ucid? Sau, dacă tot vorbim de foc, să zicem că mă enervez pe unul, îi torn o sticlă de pălincă în cap şi îi dau foc. Da, da, normal, concluzia e că alcoolul ucide.

Pentru posteritate:

fumatul-ucide-o-batrana-a-ars-de-vie-in-patul-ei-eveniment_1232713029366

6 thoughts on “Baba şi tigara, Ziare.com

 1. Rush

  Daaa…reporterii de astazi, jurnalistii nu au nici un talent, nu generalizez dar…majoritatea scriu anumite articole doar de dragul remuneratiei.

  Reply
 2. Danz3l

  Asta e nimic pe langa titlurile de la stirile sportive. Asa ceva …n-am vazut. Sunt atat de tampite/neinspirate/penibile…pfoaiii.

  Reply
 3. rasebo

  Am mai avut ieri ocazia de a le mai da cu articolele între ochi, dar mi-am spus că n-are rost.

  @Rush și hypermaket online: Pe ăștia nu i-aș numi jurnaliști nici să mă bați. Mai degrabă eu aș fi jurnalist, care deși fac greșeli cu duimul, parcă nu așa de des și de nasol.

  @Brontozaurel și Danz3l: Bre, nu are nicio legătură titlul cu conținutul articolului. Baba și mitraliera.

  Reply
 4. Danz3l

  Lol Rsb, asta ziceam si noi :))
  Adica
  Titlu: “X-ulesu – aruncat in arena cainilor”
  Stire: “X-ulescu a stat cu dinamovistii in stadion”
  :| Wtf?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.