9 thoughts on “Ți-e sete?

 1. Filmulete

  Poate fusese oprita apa cu ceva minute in urma.

  Aceeasi era reteaua de apa si acum 30 de ani, sunt parinti si bunici care mai traiesc si acum.

  Reply
 2. rasebo

  Poate asta e problema, că este exact aceaşi reţea de apă ca acum 30 de ani?

  Care, deh, mai rugineşte, se mai sparge, se mai adună mâlul prin ceva ţevi… Asta este, nu?

  Reply
 3. Filmulete

  Ceea ce aveai tu in borcan este exact malul si rugina despre care vorbesti, dupa 2-5 minute (aproximativ) se duce respectivul mal si respectiva rugina.

  In orice caz ideea e ca nu se moare, ce nu ar da unii sa aibe macar apa din borcanul tau.

  Reply
 4. rasebo

  Nici mâlul și nici rugina nu ar trebui să ajungă în instalația de apă potabilă. Gândește-te că poate nu vreau să arunc banii pe metrii cubi de apă care se pierd în acele 10-15 minute în care aștept să se ducă respectivul mâl.

  Așa cum în unele țări nu este destulă apă (apropo de ceea ce am spus mai sus, poate chiar mă gândesc la cei mai puțini norocoși și nu vreau să irosesc apa), în alte locuri apa de la robinet nu este poluată.

  Nu înțeleg de ce poporul român e obsedat să se compare cu cei care-s într-un căcat mai mare decât al nostru, spunând “las’ că se poate și mai rău”. De ce naiba să nu ne uităm la cei care se descurcă mai bine și să facem în așa încât să îi ajungem măcar, dacă de depășit nu suntem în stare? De ce ne mulțumim cu puțin?

  Într-adevăr, nu prea poți muri de la apa de la robinet, cel puțin nu de la cea din românia. Numai că poți face o diaree atât de gravă încât ajungi urgent cu fundu-ntr-un pat de spital (dintr-ăla special, c-o gaură-n mijloc) și c-o perfuzie-n mână.

  Reply
 5. Filmulete

  Ok nu vreau sa se inteleaga ca eu as bea respectiva apa si/sau ca lucrez la apa nova si sustin apa ruginita.

  Evident nu ar trebui sa ajunga rugina la tine in casa, dar nu prea ai ce face si trebuie sa te complaci in aceasta situatie, de baut sa zicem ca iei o apa plata, dar la spalat nu prea poti sa folosesti apa plata.

  Alta solutie nu prea vad sa nu mai ajunga respectivul mal/rugina la tine in casa. Ai vreuna?

  Reply
 6. DeeDee

  Cand stateam la Gorjului era o apa rosiatica, indiferent cat am fi lasat-o sa curga. Si cand imi faceam ceai, ramanea conturul apei pe cana si se lua greu. In Giurgiu nu e colorata… da’nici potabila nu e.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.