Două de la CES 2009 şi un anunţ mic

Având în vedere că deţin un Palm TX, lansarea noului handheld Palm Pre este, pentru mine, cea mai interesantă ştire care vine de la CES 2009. De multişor aşteptam un telefon care sa aibă şansa de a scoate Palm-ul din noroiul în care s-a băgat în ultimii ani. Sper doar că nu vor mai repeta greşelile din trecut şi că noul sistem de operare, Web OS, va fi actualizat destul de des.

Mai multe detalii aici şi filmuleţe aici.

***

Acasă, am un hdd de 250 GB care mi se pare arhi-suficient pentru un home-user. Acum, ăştia vor să scoată un card SD (mai exact: SDXC – SD eXtended Capacity), pe care să poţi stoca 2 TB. Mişto e că, din spusele lor, vitezele de scriere/citire vor fi iniţial de până la 104 MB/s pentru ca, în viitor,  să se poată ajunge până la 300 MB/s.

Totuşi ce naiba; cine ţine 2 Terra de informaţie pe un card de memorie?! Să vezi lacrimi şi nervi când pierzi atâta amar de date într-o crăpătură din podea.

***

În următoarele două zile, nu voi avea acces la un calculator conectat la internet, aşa că nu voi mai posta niciun articol pe blog. Promit să revin Duminică cu ceva poze frumuşele (sper eu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.