Toaletele din pasajul Pieței Universității

Peste tot am văzut oamenii vorbind despre noul pasaj din Piaţa Universităţii. Se știe deja că la prima ninsoare se va transforma într-un patinoar subteran, că va avea câteva magazine, că are un brăduţ înfipt în mijloc și un post de poliţie în care nu e nicun garcea dispus să te ajute în caz de ceva. Totuşi, nimeni nu a spus niciun cuvânt despre toalete.

Acum câteva seri, în timp ce mă plimbam prin zona Universităţii, m-a apucat o… nevoie nebună de a vizita o toaletă. Cum nu aveam chef să repet povestea de aici, când un barman dintr-o toaletă publică m-a trimis să-mi fac nevoile pe un gard, am tras o fugă până-n pasaj, unde speram să fie deschise toaletele.

Scurt pe doi, în afară de faptul că nu mai trebuie plătită o taxă de intrare, acum nu mai trebuie să deschizi ușa cu șervețelul în mână pentru că mânerul e plin de rahat, sau să navighezi printre băltoace de urină. Adică e curat, mai curat chiar decât majoritatea toaletelor localurilor din zonă.

baie1

baie2

Totuși, având în vedere că suntem români, nu mă pot abține să nu mă întreb: Oare cât timp va trece până când personalul care se ocupă cu curățenia va fi nevoit să curețe după unul care a decis că e mișto sa te caci în mijlocul podelei, între pisoare și wc-uri?

5 thoughts on “Toaletele din pasajul Pieței Universității

 1. brontozaurel

  e bine de stiut daca mi se intampla sa am vreodata nevoie :)

  din pacate, cred ca ai insa dreptate – nu cred ca vor ramane mult timp nevandalizate la cati nesimtiti sunt in orasul asta

  Reply
 2. rasebo

  Cand am intrat, erau vreo 3-4 femei de servici intr-o camaruta a lor, langa intrare. Presupun ca stau pe acolo cateva ore bune pe zi. E posibil sa ramana curate mult timp, asta daca femeile de scarbici isi fac treaba. :)

  Reply
 3. gaby

  dar gaurile alea din toaleta ce’s cu ele cand am mers eu la toaleta era unu care se masturba si se uita pe gaura aia

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.