Ești spammer?

Dacă ai ajuns pe pagina asta dând click pe un link pe mess, înseamnă că ești ăla de care vorbeam aici. Vrei detalii? Na poftim:

  • Îmi trimiți bancuri pe messenger;
  • Îmi trimiți link-uri “amuzante” pe messenger;
  • Îmi spui să intru pe un server de CS (știi că nu mai joc de aprox un an);
  • Îți promovezi blogul trimițând mass-uri;
  • Dai buzz înainte de a trimite un mesaj;
  • Dai buzz la 2 secunde după ce îmi trimiți un mesaj;
  • M-ai înjurat pe yahoo messenger.

Ei bine, m-am gândit să mă cobor la nivelul tău, așa că ți-am trimis un mesaj cu un link interesant. Ah, e interesant doar pentru mine, desigur, la fel cum toate rahaturile cu care mi-ai umplut arhiva de mess sunt interesante doar pentru tine. Pe mine mă plictisesc, mă enervează, mă deranjează.

Vrei să știi care este părerea mea despre tine? Ești un nesimțit înapoiat mintal. De ce? Pentru că asta nu s-a întâmplat dintr-o dată. Prima dată, te-am rugat frumos să nu mai trimiți mass-uri. Apoi, m-am gândit că nu te poti abține, așa că ți-am spus să mă pui într-o listă specială, alături de ceilalți dobitoci care nu vor să fie deranjați inutil. După, ți-am spus să mă ștergi din lista ta. Când am văzut că nu vrei să faci asta, te-am spamat și eu, sperând că ai să mă bagi, la rândul tău, în lista de ignore. Ai rezistat eroic, n-am ce zice.

Ți-am mai dat o șansă, acum o săptămână, când te-am scos din lista de ignore.

Și.. ce ai să faci? Poate vei râde, poate mă vei înjura, sau poate vei înțelege, odată pentru totdeauna, că yahoo messengerul este un instrument de comunicare, nu de spamat cu rahaturi pe băț.

Ce o să se întâmple? Păi, am să îți trimit în continuare mass-uri tâmpite. Unul pe zi, neapărat cu un link în el. Nu știu unde va duce link-ul ăla; poate pe google, poate pe blogul meu, poate ți se va deschide un goatse, să ti se umple tot monitorul. Nu știu când am să mă opresc. Poate am să mă plictisesc după două zile, poate după o lună, poate… cine știe.

Să vezi și tu cum e atunci când ești stresat zilnic cu tâmpenii. Și poate ai să te potolești.

Tâmpitule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.