Remember dial-up?

Mai știți, măi, cum era pe atunci?

Când trăgeam un mp3 în 2 ore la uimitoarea viteză de 3KB/s și eram bucuros și mândru de ISP-ul meu când sărea viteza la 5KB. Când mi se părea normal să mă duc până la baie în timp ce se încărca pagina de Yahoo! Când încă țineam cont de câte ferestre de Internet Explorer aveam deschise în același timp… Când n-aveam yahu mesănjer și IRC-ul era la putere. Eheee, vremuri.

Acum mă simt cam la fel ca pe vremea aia.

Am vrut să trag un ochi prin dashboard-ul blogului – 2 minute. GMail – 1 minut. Am vrut să verific statisticile pe astăzi – 1 minut până s-a încărcat analytics-ul. Să iau un film de pe net? Vise umede, amice.

Eh, până la urmă, după multe porții de răbdare pe băț, am reușit să văd pagina cu referrali și cred că m-am prins de ce se mișcă nașpa netul.

Injoy se răzbună pe mine:

O fi din cauza articolului cu ISP Tech Support? Sau mai degrabă din cauză că Injoy e de căcat? :)

Sau poate o fi din cauza ălora 5 lei pe care i-au pus în plus pe factură, fără absolut nicio explicație.

4 thoughts on “Remember dial-up?

  1. Evol

    Prima data cand mi-am pus net acasa a fost in 2001 (si acum am doar ca nu il mai folosesc, ar trebui sa-mi dea un premiu de fidelitate pentru asta!:D) anyway. Ideea e ca pe-atunci nu stiu din ce motiv, nu aveam cablu UTP ci erau de fapt 2 cabluri mari si negre care intrau in placa de retea. Unul pentru in si altul pentru out, cica. :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.