Pluginuri noi

Primul plugin nou, Broken Link Checker, nu îl veți vedea voi în acțiune, ci va lucra în spatele scenei, singurul său rol fiind acela de a elimina link-urile invalide (multe apărute în urma migrării de pe wordpress.com pe .ro).

Partea mișto este că nu a trebuit să intru in manage/posts, să caut articolul buclucaș și să modific manual link-ul. Are o interfață de administrare în care sunt afișate absolut toate link-urile cu probleme, din aceeași pagină fiind posibilă și editarea lor.

Ce am observat că e nașpa la el, e că modifică stilul interfeței de administrare a WordPress-ului, combinând-o cumva cu tema blogului. Eh, prespun că, pentru o intervenție rapidă din când în când, asta nu e o problemă majoră.

Al doilea plugin nou de pe rasebo.ro, cel care va putea fi văzut de toată lumea, fără să fie necesară “ridicarea capotei”, este Collapsing Archives.

Este vorba de un widget de arhivă, din punctul meu de vedere mult mai util decât arhivele clasice sau “ultimele posturi”. Îl puteți vedea în acțiune în partea dreaptă, sub numele “Vechituri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.