Mugetare

M-am uitat de curând peste câteva articole scrise de mine acum mai mult sau mai puţin timp în urmă.

Apoi, am aruncat un ochi şi pe blogurile altora. Am simţit dintr-o dată nevoia să cobor umil bărbia-n piept şi să recunosc: nu am experienţă, sunt mic şi prost.

Ca plan de viitor, dar şi ca un soi de răspuns extrem de întârziat la provocarea lansată de Bobby, tot ce-mi pot dori e să ajung şi eu să pot scrie la fel de bine ca cei de mai sus. Nu, nu îi idolatrizez. În schimb, apreciez maturitatea de care cei de mai sus dau dovadă în articolele lor şi îmi doresc ca, mai devreme sau mai târziu, să o pot egala. Apreciez şi stilul fiecăruia, stil ce pare să fie finisat, solid şi… da, da, matur. Momentan, eu încă sunt în stadiul de experimentare.

Răzvan

2 thoughts on “Mugetare

 1. Dojo

  Ideea este sa FII TU INSUTI. Bloggerii de calitate sunt cei care isi permit sa scrie cum simt ei, sa fie sinceri si interesanti. E clar ca nu suntem geniali in fiecare zi si de aia eu cel putin prefer sa tac naibii din gura intr-o zi sau mai multe, daca nu imi “vine”. Din nou asta ti-o permiti cand blogul nu este principalul “money maker”, deci nu te stresezi cu trafic si subscribers.

  Sfatul meu pentru tine este sa fii asa cum esti acum. Destept si interesant, ca de aia venim si comentam. Scrie cand si cum simti si nu te lasa intimidat de nimic. E clar ca nu avem talentul unor bloggeri mari, eu cel putin sunt constienta de jde mii de minusuri pe care le am si incerc sa le ascund, ca o fata mare in oglinda, dar putem sa ne adresam propriului “public” si oamenilor care ne iubesc si citesc (culmea exista si astia).

  Lor le datoram cateva minute de efort in a scrie ceva interesant, care sa le smulga o reactie. Sa ii facem sa “simta” ceva. In momentul in care scrii si ai deja oameni care converseaza cu tine, in acel moment iti dai seama ca esti un blogger bun. Chiar daca ai 4 comentarii, deja ai facut ceva. Ai smuls o reactie, ai ‘rupt’ din timpul lor cateva minute pe care ei ti le dedica. Si asta este un lucru mare.

  Saru’mana pentru punerea in lista de “aur”. :)

  Reply
 2. rasebo

  Mulţumesc foarte mult pentru încurajări şi… locul de pe lista aia de “aur” îl meriţi cu vârf şi îndesat. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.