Orgasm culinar – orezul de vineri

Am apucat să fac niște orez dintr-ăla de care am cumpărat Vineri și, pentru a testa cele spuse de vânzător, l-am fiert simplu, doar cu sare și-o linguriță ulei de măsline.

Știați că orezul poate avea un miros de grâu, de cereale și că are un… gust, altul decât cel normal, “românesc”? Dacă până acum, când voiam să bag ceva orez în mine, trebuia neapărat să-l combin cu ceva, pentru că-l găseam lipsit de gust, pe ăsta pot să-l mănânc făra niciun condiment, fără carne sau legume în el. Sincer, eu nu am mai întâlnit așa ceva. E mult prea tare!

Cred că mă abonez și mă fac orezar șef. :)

Edit: Am lins castronul. La propriu. Acuma-s cu panalonii-n vine, mă duc să mai iau două pungi – una de băgat în cămară, a doua i-o fac mamei mele cadou. Sau… pofta-n cui, le bag pe amândouă în cămară.

Edit2: Și când mă-ntorc, îmi mai fac o porție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *