Credibilitate

Nu, nu voi abera despre credibilitatea din online a bloggerilor, a forumuștilor sau naiba mai știe cine.Voi vorbi, în schimb despre credibilitatea unui candidat al PNL-ului, nenea Antonel Tănase.

Voi ignora toate promisiunile idioate ce se găsesc în pliantul său, dar voi vorbi despre una dintre chestiile ce probabil pot fi ignorate cu usurință, adresa de e-mail.

Una dintre chestiile pe care le-am întâlnit destul de des pe când eram editor DMOZ, erau datele de contact puse aiurea. Ori nu erau, ori erau incomplete, ori găseam o groază de firme cu adrese de e-mail de la yahoo, gmail, hotmail sau naiba știe ce alt provider gratis. Ce garanție am eu că tu ești o firmă serioasă, când mă văd față-n față c-o adresă gratis? De ce nu a dat firma respectivă ~50 euro pentru un domeniu și host plătit?

La fel, tu vrei să fii văzut ca un candidat serios. Tu reprezinți atât partidul, cât și prostul ce pune ștampila pe numele tău. Înseamnă că ori nu crezi/nu vrei să câștigi, ori ești atât de leneș, comod și zgârcit încât nu ai vrut să investești în seriozitate. Oricare ar fi cazul, e o invitație serioasă de a nu pune ștampila pe tine.

Sau poate nici nu ești din partea PNL-ului, deși așa scrie pe pliant; altfel, prostul de mine presupune că ai fi avut adresa de e-mail antoneltanase@pnl.ro. Ia zi, ești pesedist, pedelist sau de-al lui gigi, oierul-zburător?

În articolul de mai sus, m-am bazat doar pe ceea ce am văzut în pliant. Faptul că domeniul antoneltanase.ro există, nu mă încălzește deloc. A trebuit să sap eu după el. Prima impresie e cea mai importantă.

One thought on “Credibilitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.