Lansare World Of Warcraft: Wrath of the Lich King

În seara asta, m-am urcat pe la ora 20:30 în autobuz, cu o misiune sfântă: condusul prietenei până la servici. De ce așa de târziu? Pentru că astăzi are un program puțintel mai special; de la ora 9 seara, până pe la 4 dimineața. Motivul este lansarea noului WOW, Wrath of the Lich King în România.

Când am ajuns acolo, pe la ora 21, erau deja câțiva omuleți adunați în așteptarea marii lansări de la ora 24, din păcate cam sechestrați de către agenții de pază într-un colț al magazinului (edit: în afara magazinului – colțul clădirii). Am făcut și câteva poze, dar majoritatea au ieșit mișcate, așa că voi posta singurele două care au ieșit cât-de-cât acceptabil.

intrare magazinul Diverta Magheru - lansare WOW wrath of the lich king -#1 intrare magazin Diverta Magheru - lansare WOW wrath of the lich king - #2

Dacă mai este vreun “întârziat” care abia acum pleacă de acasă, am un singur sfat: înarmați-vă cu echipamentul de iarnă, că afară e frig de-ți îngheață și măduva-n oase.

Edit: Mai multe poze și detalii aici și aici.

2 thoughts on “Lansare World Of Warcraft: Wrath of the Lich King

  1. rasebo

    Din câte am auzit, ar fi cam 3000 de jocuri rezervate pe preorder si 1000 la liber. Totuși, nu am cum să garantez pentru informație.

    La ora asta presupun că sunt foarte mulți. Eu nu mai sunt pe acolo. Stau acasă, la căldurică. :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.