Brand-ul umblător

Nike logo on the headDe fiecare dată când ies la plimbare prin oraș, nu mă pot abține să nu observ multitudinea de logo-uri de pe lucrurile ce sunt purtate sau folosite de oamenii din jur. Nu că mi-ar fi greu să le văd; de mult producătorii au renunțat la siglele micuțe, discrete, în favoarea celor cât mai mari, colorate, țipătoare, care să sară în ochi. Culmea, niciodată nu m-am gândit prea bine la ce anume fac eu reclamă, fără să vreau în mod special. Așa că, fără altă întroducere:

Fumez țigări Marlboro Filter Plus, pe care mi le aprind cu o brichetă Zippo, ce o scot din tocul de piele de aceeași marcă, brichetă în care nu pun decât gaz și pietre Zippo.

Ieri, am ieșit în oraș îmbrăcat cu un tricou imprimat cu logo-ul Sabian (chiar dacă nu am nicio treabă cu percuția), o geacă Guinness (berea, nu cartea recordurilor). Mi-am căutat adidași noi, neapărat Nike, Reebok sau Adidas. Totuși, pentru că mi-am dat seama că vremea caldă s-a cam dus, am decis că mai bine iau o pereche de ghete CAT.

Pe vremuri, când eram obsedat pasionat de Counter-Strike, mi-am luat un mouse și pad de gaming. Razer Diamondback Plasma e mouse-ul, iar pad-ul se numește SteelSeries QcK. De fiecare dată când mergeam prin sălile de jocuri, îmi luam “echipamentul” cu mine, chiar dacă nu apucam să joc. Dacă stau bine să mă gândesc, probabil că aș fi jucat la fel de bine cu orice alt mouse și/sau pad.

De curând, mi-am luat un telefon nou. Eram omul Nokia – am și card de membru Club Nokia. Extrem de greu m-am înduplecat să dau banii pe un Sony Ericsson, de care sunt extrem de mulțumit până în momentul de față și pe care-l laud de fiecare dată când am ocazia.

Tu la ce faci reclamă când ieși în lume?

Sursa imagine: [1]

3 thoughts on “Brand-ul umblător

  1. Pingback: Etherfast’s corner » Brand-urile mele

  2. Pingback: Anti-brandul pe picioare :)) « Danz3l’s Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.