Un pahar de demisec?

După multe amânări, după o tonă de nervi din cauza unora care nu prea au chef să-şi mişte fundul, a apărut şi demisec.ro.

Este vorba de un blog comun (care de fapt nu e blog – încă nu înţeleg cum merge treaba asta) pe care, teoretic, trebuia să particip şi eu cu ceva articole. Asta la început, când ideea era încă proaspătă şi cheful mare. După aia, clasicul spirit Rromânesc şi-a făcut simţită  prezenţa şi lucrurile au întrat într-o buclă de “hai s-o lasăm pe mâine”. Şi timp de 3-4 luni, bucla aia s-a tot repetat. Nu spun că aş fi mai breaz, pentru că şi eu mi-am cam băgat picioarele după primele săptămâni.

Oricum, ieri seară am discutat cu mega şi am stabilit să contribui şi eu cu câte un articol-două în weekend. Sincer să fiu, sunt oarecum ofticat că nu apar în articolul de pe prima pagină. Că o fi el uituc sau nu, nu ştiu ce s-a întâmplat. Sau poate e un mod foarte subtil de a-mi transmite un călduros “du-te dracului”? Sau poate să-mi fie învăţătură de minte, să nu mă mai răzgândesc atât de des.

Nu ştiu ce sa spun în legătură cu noul blog. Habar n-am cum scriu băieţii, dar ştiu că au destulă materie cenuşie în tărtăcuţe pentru a scoate chestii destul de interesante. De acum, totul depinde de ceea ce le va ieşi de sub degete, de subiectele tratate şi de promovare.

Multă baftă, demisec.ro. Cât mai multe articole, cât mai mulţi vizitatori şi… momentan, cam atât. :)

Ah, apropo… Mega, spală naibii farfuriile alea (da, el e colegul de apartament :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.