Promovăm Rromânia?

Buzescu, Teleorman. O localitate pur Rromânească, un paradis al puradeilor şi pirandelor cu şiraguri de galbeni la gât.

Clăteşte-ţi ochii cu arhitectura deosebită a clădirilor cu turnuleţ şi rămâi cu buza umflată după ce ăia micii îţi lasă buzunarele fâlâind.

Dacă vii cu maşina, poţi beneficia de o super-ofertă. O poti lăsa peste noapte, gratuit, într-unul dintre garajele noaste. Nu o vei mai găsi decât ca piese-n bazar, dar şi-aşa e criză şi în curând nu-ţi vei mai permite benzina.

<object width=”500″ height=”405″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/GHTBPhQcXCY&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/GHTBPhQcXCY&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”500″ height=”405″></embed></object>

2 thoughts on “Promovăm Rromânia?

  1. dxn

    Razvane, vezi ca se dau primele pentru visurat si sa treci si tu pe la casierie. ia si niste vaselina. si ceilalti sunt asteptati, dar pe rand si sa va spalati gurile inainte de a le deschide ca, cam pute.

    Reply
  2. Pingback: Cât de mult cenzurezi? | Jurnal Întrerupt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.