Monthly Archives: November 2008

Weekend pr0n

Cum anunțam și pe tuităr, weekendul ăsta nu prea am avut chef să scriu, de unde și articolele mai mult sau mai puțin scurte. Așa că, pentru a nu lăsa blogul fără ceva mâzgâlit pe el în această glorioasă Duminică electorală, na de priviți o scârboșenie:

milk splash

Stați liniștiți, nu s-a simțit nimeni prea bine în fața tonomatului de cafea.  E doar lapte. De vacă.

Linux pe iPhone

Se pare că niște omuleți (iPhone Dev Team) au reușit să instaleze și să booteze un sistem de operare Linux (kernel 2.6) pe iPhone 2G.

A fost scris un bootloader nou, OpeniBoot, care permite folosirea, pe același telefon, atât a softului original, cât și a Linux-ului.

Din păcate, momentan nu se poate interacționa cu sistemul de operare decât în consolă, mod text, cu ajutorul unui cablu USB conectat la calculator. De asemenea, nu există suport pentru touchscreen, wireless, accelerometru și sunet.

Totuși, este un proiect activ, așa că în viitor destul de apropiat va fi posibil ca iPhone-ul să fie utilizabil și cu un alt sistem de operare decât cel original.

(video în continuare) Continue reading

Încercăm să nu mai spamăm?

Astăzi, am golit lista de ignore în yahoo messenger. O voi lăsa așa pentru o săptămână, urmând ca toți de la care primes mass-uri să ajungă într-o categorie numită “spamable”.

Sâmbăta viitoare, voi vedea cum reacționează un spammer atunci când i se răspunde cu aceeași monedă. Cum ar spune englezul, “fight fire with fire”.