Imaginea proprie

Din păcate, din momentul în care poporul te bagă în oala cu vedete, ești nevoit să renunți la ideea de viață privată. Lumea trebuie să știe tot ce faci tu, cu ce mașină te plimbi, cu ce ojă îți faci unghiile, cu ce hărtie igienică te ștergi la fund. Doar este la mijloc imaginea ta personală, nu?

Întrebarea ce mi-o pun acum este… Ce fel de imagine îți creezi atunci când rudele tale declară că ești virgină la 26 de ani, că “e mai timida, mai retrasa de felul ei”, pentru ca apoi să te prindă paparazzi cu țâțele-n vânt în Spania și Franța?

Păi nu se cam duce dracului toată timiditatea aia?

7 thoughts on “Imaginea proprie

 1. culturacimpanzeilor

  Cine a spus ca ar interesa pe cineva toate mizeriile vietii unor paparude ce se cred vedete? E doar dorinta lor de-a epata. Si imensa prostie a unor”jurnalisti’ de tot hazul (ca sa nu spun plinsul). Sint urmariti doar pentru ca uimesc prin nivelul la care pot sa ajunga. Privesti si nu reusesti sa intelegi cum pot ajunge aici. “Vedete” si “jurnalisti”. Pe undeva trebuie ca vor avea multe in comun. Pina la urma “vedetele” ajung chiar “jurnalisti”, realizatori de programe tv.

  Asta e tara in care traim…

  Reply
 2. rasebo

  Cât timp Libertatea și alte fițuici de genul vor continua să se vândă în România ca pâinea caldă, eu voi continua, la rândul meu, să cred că românul de rând abia abia așteaptă să afle ce a mai făcut “vedeta” X sau Y.

  Reply
 3. culturacimpanzeilor

  Cred ca ai deptate, dupa un moment de ratacire mi-am dat seama ca stirile cele mai interesante in Romania sint cu ce a mai facut Simona Menstrual sau Didina Baston.

  Reply
 4. culturacimpanzilor

  Cred ca te inseli. Totdeauna Mita Tampon, Didina Baston, au ocupat primul plan in stirile nationale, regionale sau locale.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.