Blog’n parc

De ceva vreme mă macină o chestie, să-ii spunem o mică idee de proiect. Nu ştiu cât e de bună sau originală, dar măcar e o idee.

Cum ar fi dacă v-aţi plimba printr-un parc din Bucureşti cu laptop-ul în spinare şi aţi vedea ceva interesant, care merită postat pe blog imediat (de exemplu, maşina poliţiei care se plimba fără greaţă pe aleile din Cişmigiu – nici poza nu mai am că am dat “delete” ca viţelul după ce am făcut-o)? Sau poate pur şi simplu vreţi să vă savuraţi cafeaua la pachet, aşezaţi pe o bancă cu laptopul în poală, citind ultimele articole din blogosferă.

Oare cum ar fi o “Cyber-Insulă a Trandafirilor” în parcul Herăstrău? Imaginaţi-vă “Aleea Online” în Parcul Cişmigiu sau, de ce nu, chiar un “Cişmigiu Virtual”.

Da, ştiu. Trebuie aprobări. Se obţin (cred, sper). Trebuie găsit un un provider dornic de a da o bucăţică de net gratis, contra unei reclame (vezi mai jos). Trebuiesc găsite soluţii tehnice. Poate fi susţinut financiar de un frame mic, în partea de sus a paginii din browser, frame ce conţine o reclamă a unui sponsor (afaik se poate face cu un proxy chestia asta – privoxy parcă?). Asta e doar o idee. Se mai pot găsi zeci, sute, sau chiar mii.

Pentru fiecare problemă există o rezolvare.

Wanna go wireless?

EDIT: Ca orice idee “genială” ce-mi vine mie… e prea târziu

2 thoughts on “Blog’n parc

  1. danz3l

    Interesanta idee…tre s-o mai recitesc de 3 ori, s-o pricep si apoi poate mai pun si eu un bat in roata =)) :P

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.