De gura satului

Prietena mea mi-a povestit de curând o mică întâmplare, care pe mine sincer m-a şocat.

O tipă pe care cunoştea ea, din satul bunicilor (cred), a rămas însărcinată. Dobitocii de părinţi ai fetei ăleia, de frică să nu ajungă subiectul principal de bârfă din acel sat, au decis să încerce să-ii facă fetei un avort acasă, băbeşte. Cum se proceda pe vremea lui Ceaşcă, în timpul decretului nr.770.

Nu ştiu detaliile, nu ştiu ce şi cum au folosit, ce metodă au aplicat, dar acum fata aia e în spital. A făcut hemoragie internă, a dat în septicemie şi acum e în moarte clinică. Săptămâna asta vor decide dacă să oprească aparatele sau nu.

Acum, cât de dobitoc să fii, ca părinte, să-ţi obligi fata să facă avort acasă? Cât de tâmpit şi inconştient să fii încât să pui bârfa deasupta vieţii copilului tău?!

Şi fata aia… Cum să nu ştii ce e ăla prezervativ şi cum se foloseşte? Sau să zicem că l-ar fi folosit şi s-a rupt. Pastila de după te poate costa între 35 şi 50 şi ceva de lei (depinde de farmacie) şi poate fi luată în decurs de 72 de ore de când s-a întâmplat “nenorocirea”. Adică, dacă ţi-e frică de gura satului, ai timp să iei o maşină până într-un oraş mai mare de pe lângă tine, să te duci la o farmacie unde nu lucrează niciun cunoscut, să iei pastila şi să vii acasă. Dar hai să presupunem că nu ţi-ai dat seama. Cât de proastă să fii să accepţi să faci un avort acasă, făcut probabil de vreo babă senilă? Cât de inconştientă să fii să-ţi laşi viaţa pe mâna unor… nici amatori nu pot fi numiţi.

Am uitat să precizez, fata aia are (sau mai bine spus avea) 21 de ani.

Sursă imagine: wikipedia

One thought on “De gura satului

  1. DeeDee

    Eu zic ca vina o au parintii. Pot ajunge extrem de dominanti, cunosc cazuri de “copii” la 20-24 de ani care stau cu parintii si nu ies din cuvantul lor (decat ca fumeaza, si-o pun pe la colturi, da’n rest asculta de mamica)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.