Despre strâmbe

NU, nu e vorba de fundul meu care ocupă jumătate de poză.

E vorba de domnişoara cucuvea din stânga-jos. Pasăre de noapte ce s-a aventurat în timpul zilei prin Cişmigiu, probabil în recunoaştere, cu scopul clar definit de a localiza cele mai bune locuri pentru a-şi surprinde următoarea victimă.

Înţeleg că natura nu a binevoit să înzestreze fiecare om cu o moacă secsi, înţeleg nevoia femeilor de a-şi evidenţia unele trăsături folosind ceea ce mie mi se pare a fi o trusă plină cu instrumente de tortură. E perfect acceptabil să te machiezi, cât timp o faci cu gust, cât timp nu ieşi din casă arătând ca şi cum ţi-ai fi băgat capul într-o pungă plină cu…chestii colorate şi ai fi scuturat capul energic. De mai multe ori.

Să mai spun de părul decolorat până la refuz sau de cămaşa înnodată ca la ţară? Dar de ţinuta tip “drept ca băţu” şi de pumnii strânşi, îndreptaţi spre exterior? Mai bine tac, nu?

Nu spun că-s mare guru într-ale modei. Din contră, regula mea de aur e: “Pute? Dacă nu, atunci îmbracă. Dacă da, lasă pe podea.”. Dar măcar nu fac pe dracu în patru pentru a arăta ca o “păpuşe” scoasă de pe câmp.

Notă: Click pe poză şi folosiţi butonul de zoom din dreapta sus pentru a o vedea mai bine. Ţineţi minte că cacafonie culorile sunt mult mai vii în realitate.

3 thoughts on “Despre strâmbe

  1. danz3l

    :)))) bine ca nu s-a dat la tine…poate descopereai ceva ce numai la Naomi mai gasesti =))

    Reply
  2. danz3l

    Azi am vazut una fara sprancene (adica fff subtiri) Primul gand era ca face citostatice/chimioterapie …da’ de unde nene ca s-a pensat de a mai lasat un fir pe un rand…ce naibii o fi in capul lor? Pfff

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.